Per direct beveiligingsdiensten nodig? U kunt ons bereiken op 024-8482268

Opleiding & Training

We investeren voortdurend in (bij)scholing, training en coaching van onze medewerkers. Bij Empire Beveiliging vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zich continu kunnen blijven ontwikkelen. Ze zijn het visitekaartje van de organisatie. Dit is ook de reden dat we hier veel aandacht aan besteden.  Wij bieden verschillende vaardigheidstrainingen aan waaronder: ‘Omgaan met Agressie’, ‘Hospitality’ of “Communicatieve Vaardigheden”. Zo beschik je als medewerker van Empire Beveiliging altijd over de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je werkzaamheden optimaal uit te kunnen voeren. Ons doel is om de kwaliteit van onze medewerkers te bevorderen  en daardoor de beveiliging en veiligheid op een hoger niveau te brengen.

Als beveiligingsmedewerker bij Empire beveiliging heb je dagelijks contact met mensen op verschillende niveaus.  Je succes wordt dan ook sterk bepaald door de kwaliteit van communicatie.

De doelstelling van onze communicatietrainingen is dan ook om onze medewerkers de vaardigheden bij te brengen om op een effectieve wijze met mensen om te gaan. Het is duidelijk dat hier het belang ligt van een goede beheersing van communicatietechnieken.

Empire Beveiliging

Heeft u per direct beveiligingsdiensten nodig?
Bel ons meteen, wij zijn 24/7 te bereiken

024 84 822 68