Per direct beveiligingsdiensten nodig? U kunt ons bereiken op 024-8482268

Receptiediensten

De receptiedienst is meestal het eerste contact dat een relatie met u en de andere bedrijven heeft. In de praktijk betekent dit dus dat uw receptie dagelijks bezet dient te zijn met gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers die bekend zijn met uw organisatie.

Wij kunnen u verschillende vormen van dienstverlening aanbieden. Het verschil in deze functies wordt vooral bepaald door de zwaarte van de uit te voeren werkzaamheden.

Onze beveiligingsmedewerkers kunnen in burger, in uniform of zelfs in het uniform van uw eigen bedrijf diensten bij u verrichten. Van het ontvangen en registreren van bezoekers, sleutelbeheer, het beantwoorden van de telefoon tot het uitvoeren van lichte administratieve werkzaamheden en andere werkzaamheden, staan onze mensen graag voor u klaar. Onze beveiligingsmedewerkers zijn ook uitstekend in te zetten voor ondersteuning van de facilitaire organisatie, waarbij ze zelfstandig vragen, klachten en storingen kunnen afhandelen.

Wat mogen wij voor u betekenen? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen over onze dienstverlening?  Neem vrijblijvend contact met ons op!

T    024 848 22 68
E    info@empirebeveiliging.nl

Wilt u meer weten over onze diensten? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op.

Heeft u per direct beveiligingsdiensten nodig?
Bel ons meteen, wij zijn 24/7 te bereiken

024 84 822 68info@empirebeveiliging.nlOfferte aanvragen