Per direct beveiligingsdiensten nodig? U kunt ons bereiken op 024-8482268

Psychiatrie en verslavingszorg

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van verslavingsproblematiek en op het gebied van psychiatrie. Wij kunnen stevigheid en stabiliteit bieden bij het begeleiden/ondersteunen van cliënten met een afhankelijkheidsproblematiek en of een psychiatrische stoornis. Wij ondersteunen daarbij de instellingen die deze cliënten behandelen en/of begeleiden tijdens hun herstelproces, zowel residentieel als ambulant.

Beveiligers binnen de zorg voeren taken uit die kunnen variëren van het gastvrij ontvangen van bezoekers en patiënten, tot het fysiek ingrijpen bij agressieve situaties. Vooral dit laatste, en het de-escalerend optreden op afdelingen waar veel agressie voorkomt vraagt tact en ervaring. Empire Beveiliging heeft een samenwerkingsverband met verschillende instellingen die opvang en begeleiding bieden aan deze doelgroep.

Daarnaast hebben wij een samenwerkingsverband met Intens Detachering & Dienstverlening. Hierbij verzorgen wij in samenwerking met het Regionale Ambulance Vervoer, de begeleiding van verwarde personen. Bij deze doelgroep zorgen wij voor veilig en passend vervoer, in een ondersteunende en adviserende rol, van en naar de instellingen zoals politiebureau’s, ziekenhuizen, klinieken, etc.
Ook kunt u bij ons terecht voor het vervoer van uw cliënten. Wij bieden hiermee een veelomvattende service voor de verslavingszorg/psychiatrie aan, van het eerste contact tot aan de laatste nazorg.

De partners bestaan uit diverse zorginstellingen die een uitstekende staat van dienst hebben opgebouwd omtrent de zorg van cliënten.

Wat mogen wij voor u betekenen? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen over onze dienstverlening?  Neem vrijblijvend contact met ons op!

T    024 848 22 68
E    info@empirebeveiliging.nl

Wilt u meer weten over onze diensten? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op.

Heeft u per direct beveiligingsdiensten nodig?
Bel ons meteen, wij zijn 24/7 te bereiken

024 84 822 68info@empirebeveiliging.nlOfferte aanvragen