Per direct beveiligingsdiensten nodig? U kunt ons bereiken op 024-8482268

Beveiliging zorg

Empire Beveiliging is uw partner op het gebied van beveiligingsoplossingen in de zorgsector. Wij beschikken over specifieke kennis en ervaring binnen de zorg.

Als beveiligingsbedrijf richten wij ons op zorginstellingen en brengen wij de veiligheid, rust, stabiliteit en kwaliteit op de verschillende locaties naar een gewenst niveau. Onze medewerkers zijn adequaat opgeleid en beschikken over de juiste kennis, ervaring in de zorg, vereiste beveiligingsdiploma’s en BHV certificaat om de gevraagde werkzaamheden optimaal uit te kunnen voeren. Met onze aanwezigheid ontstaat er een structuur van duidelijkheid, transparantie en flexibiliteit. Onze medewerkers krijgen structureel trainingen door middel van de opgedane praktijkervaringen. Tevens zijn onze medewerkers pedagogisch getraind en ervaren om met iedere doelgroep om te gaan. Hierin ondersteunen wij het vaste personeel en kunt u zich verder richten op de voornaamste processen, gericht op de “kwaliteit van leven”.

Door samen met u te kijken naar de betreffende locatie en cliënten kunnen we een uitvoerige analyse maken om de beveiliging en het toezicht zo goed mogelijk te laten verlopen. Samen met een zorg- en beveiligingsconsultant van Empire Beveiliging wordt desbetreffende locatie nagelopen en worden aandachtspunten en benodigdheden in kaart gebracht. Wij zetten ons te allen tijde in om maatwerk te leveren.

Wat mogen wij voor u betekenen? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen over onze dienstverlening?  Neem vrijblijvend contact met ons op!

T    024 848 22 68
M
   06 16 00 99 40
E    info@empirebeveiliging.nl

Wilt u meer weten over onze diensten? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op.

Heeft u per direct beveiligingsdiensten nodig?
Bel ons meteen, wij zijn 24/7 te bereiken

024 84 822 68info@empirebeveiliging.nlOfferte aanvragen