Per direct beveiligingsdiensten nodig? U kunt ons bereiken op 024-8482268

Diensten

Empire Beveiliging

Ad-Hoc Services

Het kan natuurlijk voorkomen dat u een tijdelijke beveiligingsoplossing nodig heeft. Empire Beveiliging voert ook tijdelijke opdrachten uit met evenveel deskundigheid en flexibiliteit. De uitvoering van deze ad hoc-diensten vereist de inzet van professionele mensen en middelen op zeer korte termijn.

Empire Beveiliging

Beveiliging Zorg

Empire Beveiliging is uw partner op het gebied van beveiligingsoplossingen in de zorgsector. Wij beschikken over specifieke kennis en ervaring binnen de zorg. Als beveiligingsbedrijf richten wij ons op zorginstellingen en brengen wij de veiligheid, rust, stabiliteit en kwaliteit op de verschillende locaties naar een gewenst niveau.

Empire Beveiliging

Object Beveiliging

Beveiligen is het geheel van maatregelen die worden genomen om een object te beschermen tegen schadelijke invloeden die van binnenuit of van buitenaf komen. Ieder object loopt risico’s op schadelijke invloeden. Dit zijn ongewenste gebeurtenissen die schadelijk kunnen zijn voor het object, goederen die zich daar bevinden en /of voor personen.

Empire Beveiliging

Receptiediensten

De receptiedienst is meestal het eerste contact dat een relatie met u en de andere bedrijven heeft. In de praktijk betekent dit dus dat uw receptie dagelijks bezet dient te zijn met gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers die bekend zijn met uw organisatie.

Empire Beveiliging

Psychiatrie & Verslavingszorg

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van verslavingsproblematiek en op het gebied van psychiatrie. Wij kunnen stevigheid en stabiliteit bieden bij het begeleiden/ondersteunen van cliënten met een afhankelijkheidsproblematiek en of een psychiatrische stoornis.

Empire Beveiliging

Toezichthouders

De toezichthouder houd het toezicht op publieke domeinen zoals wijken, stations en winkelcentra. Maar ook bijvoorbeeld het toezicht in openbare ruimten, in uitgaansgebieden of toezicht bij het parkeerbeheer.

Situaties

U kunt in de meest uiteenlopende situaties snel een beroep doen op onze professionele bewakingsdiensten:

  • Bij renovatie- en of nieuwbouwprojecten
  • Bij wegvallen van personeel door bijv. ziekte etc.
  • Na brand, inbraak of andere onregelmatigheden

Wilt u meer weten over onze diensten? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op.

Heeft u per direct beveiligingsdiensten nodig?
Bel ons meteen, wij zijn 24/7 te bereiken

024 84 822 68info@empirebeveiliging.nlOfferte aanvragen